Pusryčiai. Košė su kriaušėm ir kokosų pienu

Pusryčiai. Košė su kriaušėm ir kokosų pienu

Man taip vis užplaukia bangom, bet tikiu ne man vienai, taip jau būna, pradedu valgyti burokėlių salotas ir negaliu sustot, savaitę kitą kas antrą dieną tos salotos, tada pradedu gaminti tzadziki ir taip kokį mėnesį, kol atsibostą, tada pradedu humuso dienas ir taip be pabaigos, tai šita košė jau garuoja ant stalo kelinta savaitė. Yra keli nes. Nes greitai pagaminama. Nes labai labai skanu. Nes ji sveika. Nes ji biudžetinė. Nes ji vasariška. Tai sudėjus visus šituos nes, nusprendžiau, kad pasidalinsiu, kad ir kap atrodytų banaliai paprasta, bet sako gi genialumas paprastume ar kažkaip ten.

  • avižų (greitai išverdančių, lengviau kramtosi, bet galima ir su kietom daryti)
  • kokosų pieno šlakelio
  • kriaušės
  • graikinių riešutų
  • juodo sezamo sėklų
  • linų semenų

Yra du būdai gaminti, vienas iš jų užpilti karštu kokosų pieno ir vandens mišiniu, kitas nuplauti avižas vandeniu ir įpilti šlakelį kokosų pieno. Tai pasirinkimas toks, karšta arba šalta, man labai patinka abu būdai. Tada kai košė jau paruošta supjautom kriaušę, dedam ant košės, pabarstom sezamo sėklų bei linų semenų ir vainikuojam graikinių riešutų gabaliukais. Vuolia.

xoxo

MinykaDo



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *