Žuvis pomidorų padaže su žirneliais ir morkų makaronais

Žuvis pomidorų padaže su žirneliais ir morkų makaronais

Morkų makaronai, skamba visai juokingai, bet skonis nėra blogas, ypač jei mėgstat morkas, or norit kažko lengvo. Arba jei bandot nevalgyti angliavandenių ir tikrų makaronų. Jų, bent jau Ispanijoj, yra pirkti Lidle ir kitose parduotuvėse. Tiesą pasakius ir man pačiai čia buvo šioks toks debiutas su jais, bet toks būdas paruošti žuvį patiko ir net labai. Super lengvas patiekalas visom prasmėm. Žuvį pirkau šviežią, žirneliai – šaldyti, nes jų visada turiu ir naudojų kai trūksta spalvos ir saldumo. Pomidorai konservuoti smulinti, kaip visada iš skardinės.

  • žuvies (menkės ar kitos mėgstamos, filė, 2 gabaliukai)
  • smulkinų konservuotų pomidorų (pusė skardinės)
  • šaldytų žirnelių sauja
  • morkų makaronų
  • citrinos
  • druskos
  • pipirų

Žuvį tiesiog pakepam iš abiejų pusių po keletą minučių, ne ilgiau, tada pilam pomidorus, dedam žirnelius ir prieskonių, patroškinam viską dar keletą minučių, paragaujam padažo, jei labai rūgštus įdedam truputį cukraus. Morkų makaronus tiesiog išverdam arba pakepinam atskiroj keptuvėj su trupučiu aliejaus. Man skaniau kepti, tada dar tokie traškūs lieka. Patiekiam viską kartu. Galiausiai pašlaktom citrinos sultym. Sakiau, kad super greita ir lengva.

xoxo

MinykaDo



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *