Burrito su jautienos faršu ir avokadu.

Burrito su jautienos faršu ir avokadu.

Iš tos pačios serijos lengva, greita, paprasta ir skanu. Šitą gėrį galima sušaldyti ir kai nėra laiko gamintis pietus į darbą išsitraukti iš šaldiklio ir pakepinti griliuje arba keptuvėje.

Mėsos įdarui:

  • Jautienos faršo 300-500g
  • pomidorų savo sultyse indelis
  • svogūno
  • 2 česnako skiltelės
  • paprika
  • druskos, pipirų
  • aliejaus

Dar:

  • tortilijų
  • avokado
  • svogūno
  • sūrio
  • sviesto kepimui

Padažui:

  • nedidelis indelis jogurto arba grietinės
  • citrinos sulčių (šaukštas kitas)
  • pipirų, druskos ir čili miltelių

Svogūną supjaustom, česnaką sukapojam ir kepinam abu įkaitusiame aliejuje kelias minutes. Dedam faršą, gerai išskaidom su mentele, kad neliktų vienam gabale, pakepinam kol pakeičia spalvą, pilam pomidorus savo sultyse, metam supjaustytas paprikas ir dar patroškinam apie dešimt minučių.

Ant tortilijos dedam avokado, mėsos įdaro, pjaustyto svogūno ir sūrio, susukam į buritą. Keptuvėje įkaitinam gabalėlį sviesto ir ant vidutinės kaitros pakepinam kol gražiai apskrus iš visų pusių atsargiai vartydami, kad įdaras nepabėgtų.

Sumaišom jogurtą su citrinos sultymis ir prieskoniai pagal skonį. Valgom burritas su padažu.

xoxo

MinykaDo

 



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *